Se oprește furnizarea cu apă în mai multe localități din Timiș, în acest început de săptămână

Aquatim anunță că luni, 4 iulie, între orele 9-15, se va întrerupe furnizarea apei în Giarmata Vii pentru executarea unei legături de conducte la intersecția străzilor Înfrățirii și Parcului. În același interval orar se va opri apa și în Moșnița Nouă, pe străzile Amsterdam, San Marino, București, Florența, Berlin, Lisabona, Podgorica, La Valetta și Viena, pentru executarea unei legături de conducte pe strada Berlin.

Pe 4 și 5 iulie, zilnic între orele 9-15, în Izvin se va opri furnizarea apei pentru spălarea rețelei de distribuție. Astfel de lucrări vor avea loc pe 4 iulie și în Voiteg, unde apa se va întrerupe în același interval orar, 9-15. Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

Pe 5 iulie, între orele 9-14, în Sacoșu Turcesc se va întrerupe apa pentru devierea conductei de distribuție și a cablului de alimentare de pe amplasamentul noii stații de tratare.

„La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, transmite Aquatim.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole