Se oprește apa pe strada Mitropolit Andrei Șaguna și în Piața Bisericii din Buziaș, dar și în Balinț, Târgoviște și Bodo

Aqautim anunță că pe 9 și 10 iunie, între orele 8-15 se va opri furnizarea apei în Buziaș, pe strada Mitropolit Andrei Șaguna și în Piața Bisericii, pentru lucrări de conexiune a noii rețele în căminele de vane.

De asemenea, pe 9 iunie, între orele 8-16, în Balinț, Târgoviște și Bodo se va întrerupe apa pentru igienizarea rețelei. Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

„La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, transmite Aqautim.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole