Se oprește apa pe mai multe străzi din Timișoara, iar în Găvojdia și Lugojel presiunea va fi scăzută

Aquatim anunță că, joi, 22 iunie, între orele 8-19 se va executa o conectare de conducte la intersecția străzii Torac cu Bulevardul Industriei.

Lucrările fac parte din proiectul “CL 13 – Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Sud – Lot 3”, iar pe durata lor se va opri furnizarea apei pe strada Torac, Bulevardul Constructorilor, Bulevardul Industriei și la firmele Kaufland, Azur, Sea Romania, Mesopotamia, Schrack Technik, KFC Drive-Thru, B.a.C. șeminee, Hydromatic Sistem, Dinu Instal, Nereus, Maschinenbau SRL, Pars Ro Steel, Cowboys Wagon, Cablaje și echipamente electronice, Technical Die Casting, Manitou BF Franța, Vest Activ SRL și Maschinentehnic Impex.

Tot joi, 22 iunie, se va efectua spălarea rețelei de distribuție în Găvojdia și Lugojel. Lucrările vor avea loc în intervalul orar 8-14, iar pe durata lor presiunea apei va fi scăzută.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție. La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată„, transmite Aquatim.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole