Se oprește apa în mai multe localități din Timiș

Aquatim anunță că, în zilele următoare se va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție în mai multe localități. Ca urmare, luni, 13 martie, între orele 9-14 se va întrerupe furnizarea apei în Bichigi, Temerești și în Făget, pe străzile Ștefan cel Mare, Calea Lugojului, Coriolan Brediceanu, Stadionului și 1 Decembrie 1918. De asemenea, marți, 14 martie, între orele 9-15 se va opri apa în Buziaș, pe strada Griviței.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție. La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată„, transmite Aquatim.

Se oprește apa în Jebel și Dolaț

Aquatim anunță că miercuri, 14 decembrie, între orele 9-15, în localitățile Jebel și Dolaț se va efectua spălarea rețelei de distribuție. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei. „Lucrările…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole