Se închide traficul pe mai multe străzi, din cauza testelor la noul tramvai, dar și lucrări la rețeaua de termoficare

Se închide traficul rutier, în următoarele zile, pe câteva străzi. Într-un caz pentru că se fac teste pentru omologarea noului tramvai și în celălalt ca pentru că se lucrează la rețeaua de termoficare.

Restricțiile de circulație vor fi astfel:
– în perioada 11 – 14 august, între orele 00 – 04, se va închide circulația pe  bd. Liviu Rebreanu, pe tronsonul de la intersecția cu str. Arieș până la Piața Gheorghe Domășnean, în  vederea realizării mai multor teste pentru omologarea noului tramvai, conform Programului de teste și încercări avizat de AFER. La intervale de maxim 30 minute, circulația rutierã va fi deschisã, pentru circulația autovehiculelor aflate în trafic.

– în perioada 16 – 31 august, se va închide traficul rutier pe str. Verde, pe tronsonul cuprins între str. Martir Gabriela Tako și str. Silistra, în vederea executării lucrărilor de „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformãrii la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienþei în alimentarea cu căldură urbană– Etapa a II-a, LOT 2 – Rețele termice secundare”.

Pe lângă strada Verde, tot în perioada 16 – 31, se va închide traficului rutier și  str. Martir Gabriela Tako, pe tronsonul str. Verde – str. Martir Alexandru Grama.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole