Se deschid două centre de vaccinare împotriva Covid-19, la Spitalul Militar și Spitalul Județean Timișoara

Vor fi deschise două centre de vaccinare cu noua formulă împotriva infecției cu Covid-19, începând de luni, 12 decembrie, la Timișoara. Este vorba de vaccinul Comirnaty Omicron BA 4-5, produs de compania Pfizer BioNTech.

DSP Timiș anunță că un centru va fi funcțional în ambulatoriul de la Spitalul Militar Timișoara, de pe str. Gheorghe Lazăr, nr. 7, iar numărul de telefon pus la dispoziție pentru programări fiind 0770 609 820. Programul centrului este de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 19.00.

Cel de-al doilea centru va fi deschis la Spitalul Județean Timișoara, aflat pe str. Liviu Rebreanu, nr. 156, în incinta containerelor modulare de pe heliport, numărul de telefon pus la dispoziție pentru programări fiind 0771 493 540. Programul centrului este de luni până vineri, în intervalul orar 07.00 – 15.00.

Vaccinul Comirnaty Omicron BA.4 și BA.5 se poate administra persoanelor peste 12 ani, care au efectuat deja o schemă completă de vaccinare împotriva Covid-19 și au minim 3 luni de la ultima doză. Recomandăm efectuarea acestei imunizări în special persoanelor aflate în grupele la risc pentru a dezvolta o formă gravă de Covid-19 sau cu complicații grave și decompensări ale patologiilor de bază, cu respectarea condițiilor menționate anterior”, transmite DSP Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole