Scandal la Gara de Nord – un bărbat a fost violent cu călătorii şi angajații – a fost dus la Spitalul de Psihiatrie

Un bărbat a făcut scandal în Gata Arad, fiind agresiv cu călătorii şi angajaţii.

Poliţiştii locali din municipiul Arad au fost chemaţi să intervină, bărbatul fiind dus la Spitalul de Psihiatrie şi amendat cu 500 de lei.

Poliţiştii locali arădeni s-au confruntat cu încă o situaţie de agresivitate ”itinerantă” survenită pe domeniul public. Numitul B.D.N., 48 de ani, născut în judeţul Constanţa, având domiciliul în judeţul Timiş, aflat în tranzit prin Gara Arad, a considerat de cuviinţă să-şi descarce nervii într-un loc public aglomerat. Pe fondul unei evidente stări de dezechilibru psihic a individului, cetăţenii aflaţi în clădirea gării au avut parte de o demonstraţie de violenţe fizice şi verbale la adresa călătorilor, agenţilor de pază şi lucrătorilor poliţiei TF”, se arată într-un comunicat de presă, de joi al Primăriei Arad.

Poliţiştii locali aflaţi în patrulare în zonă, au fost nevoiţi să-l imobilizeze, să-l încătuşeze şi să-l escorteze la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, unde a fost internat.

Pentru comportamentul său, acesta a fost sancţionat cu amendă contravenţională în sumă de 500 lei, cf. Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, precizează sursa citată.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole