Salvații Copiii: trei copii mai mici de un an mor zilnic în spitalele din România în lipsa unui incubator performant

În fiecare zi, trei copii mai mici de un an mor în spitalele din România în lipsa unui incubator performant. În fiecare zi, două fete devin mame mult prea tinere, înainte să împlinească 15 ani.

În fiecare zi, 17 copii dispar de acasă, jumătate dintre ei fugind din cauza abuzului şi exploatării.

În fiecare zi, 76 de copii abandonează şcoala şi speranţa unui viitor mai bun.

Peste 1.300.000 de copii din România trăiesc în sărăcie.

În această realitate dureroasă, Salvaţi Copiii România a lansat Campania ZideZi – Manifest pentru binele zilnic al copiilor din România: zidezi.salvaticopiii.ro

Prin această campanie echipa Salvaţi Copiii România îşi propune strângerea de donaţii recurente şi abonarea la newsletter, construind o comunitate informată şi implicată.

„Copiii României au nevoie de noi. E de datoria noastră, a întregii comunităţi, să veghem asupra dezvoltării lor armonioase, ferindu-i de riscuri, protejându-le drepturile, oferindu-le educaţie şi siguranţă. De aceea am creat campania #ZideZi: pentru a-i aduce pe toţi alături de noi, prin acţiuni concrete, consecvente, în misiunea noastră zilnică de a schimba în bine vieţile copiilor. #ZideZi nu este doar la confluenţa discuţiilor despre realitatea copiilor noştri, este un loc de acţiune. Împreună cu fiecare român, susţinător, voluntar, donator, construim un viitor mai sigur pentru copii.”- Gabriela Alexandrescu, Preşedintele Executiv al Organizaţiei Salvaţi Copiii România.

Detaliile despre posibilităţile de implicare în Campania-Manifest #ZideZi a Salvaţi Copiii România sunt accesibile pe zidezi.salvaticopiii.ro şi în comunitatea online a Organizaţiei, pe Facebook, Instagram şi YouTube. Urmăriţi aici video-ul #ZideZi | Manifest pentru binele zilnic al copiilor.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole