Salvamont România: 44 apeluri de urgenţă în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 44 de apeluri de urgenţă prin care se solicita intervenţia echipelor Salvamont.

Au fost 7 apeluri pentru Salvamont Argeş, 6 apeluri pentru Salvamont Sibiu, câte trei apeluri pentru Salvamont Bihor şi Salvamont Vâlcea, câte două apeluri pentru Salvamont Municipiul Braşov, Salvamont Buşteni, Salvamont Suceava, Salvamont Cluj, Salvamont Sinaia şi Salvamont Brezoi. De asemenea, au fost primite câte un apel la Salvamont Borşa, Salvamont Victoria, Salvamont Gorj, Salvamont Predeal, Salvamont Dâmboviţa, Salvamont Râşnov şi Salvamont Bistriţa.

Totodată, au fost primite două apeluri pentru judeţul Gorj şi câte un apel pentru judeţele Vâlcea, Sibiu, Caraş-Severin şi Harghita.

„În cazul acestor intervenţii, şapte persoane au fost predate Serviciului de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital, un caz a fost predat la IML, iar un caz a necesitat transport aerian cu elicopterul SMURD”, precizează luni Salvamont România pe pagina sa de Facebook.

S-au mai primit 52 de apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană.

Traseu deviat pentru liniile 5a și 5b

Liniile 5a și 5b vor circula deviat, din cauza închiderii traficului rutier pe Calea Bogdăneștilor, pentru lucrările de reabilitare a liniilor de tramvai și de modernizare a tramelor stradale. Mijloacele…

UPT participă la Noaptea Cercetătorilor Europeni

Universitatea Politehnica Timișoara păstrează tradiția instituită în urmă cu câțiva ani și participă și acum la „Noaptea Cercetătorilor”. Evenimentul Noaptea Europeană a Cercetătorilor din 2021, sărbătorit în zeci de orașe…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole