#Robuvinoînapoi! Primul membru al PNL Timiș care cere revenirea în prim plan al lui Nicolae Robu deoarece votanții au fost păcăliți

Alexandru Filpișan, membru al PNL Timiș, se declară dezamăgit de noua administrație instalată în Timișoara și a găsit un mod inedit de a arăta acest lucru.

Îmbrăcat într-un tricou imprimat cu sintagma #Robuvinoînapoi acesta a expus și argumentele care stau la baza acestui soi de protest.

“La ce vedem in aceste zile ca se intampla cu minunata si iubita noastra Timisoara, si ma refer la incompetenta primarului Fritz si a administratiei USR+, devine limpede până si pt tot mai multi votanti ai acestuia că au fost pacaliti si că ar da timpul inapoi pt a nu mai pune stampila pe el si pe partidul său! Mare parte din cei care l-au votat au facut-o sincer si nu ii putem acuza, dar ei văd ca au fost manipulati si mintiti, iar asta ii doare cel mai tare. Asadar, vazand pe mainile cui a ajuns acest oras, nu putem decat sa spunem #Robuvinoînapoi!”, a scris pe Facebook Alexandru Filpișan.

Alexandru Filpișan este practic primul membru al PNL Timiș care are curajul de a cere revenirea lui Nicolae Robu care deocamdată nu poate fi decât una politică, cel mai probabil preluarea filialei după alegerile din 25 septembrie.

Dacă inițiativa va avea succes și dacă va avea alți adepți vom vedea în perioada următoare, însă două lucruri sunt sigure: Dominic Fritz a dezamăgit deja o parte din electorat, în timp ce actuala conducere a PNL Timiș este tot mai izolată în propriul partid.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole