Revelion fără artificii la Timișoara. Fanii Star Trek sunt fericiți – va fi spectacol de lasere

Pentru al doilea an consecutiv, Timișoara nu va avea de Revelion, un foc de artificii organizat de Primăria Timișoara.

Conform directorului Casei de Cultură Timișoara, Camelia Mingasson,  cei care vor ieși pe stradă de Revelion vor avea parte de un spectacol de lasere, iar muzica va fi asigurată de pianiștii Teo Milea și Cari Tibor:

“Acesta an se va încheia cu un concert extrem de iubit în Timișoara. Cei doi vor avea un dialog al pianelor pe scena din Piața Libertății de la 20:30, deci chiar înainte de sărbători trecerea dintre ani. Știu că a fost și foc de artificii anii trecuți, nu am renunțat la el, ci pur și simplu încercăm și altceva, va fi un show pe ecrane laser adus de cineva din Brașov“, a declarat directorul Casei de Cultură Timișoara, Camelia Mingasson, pentru Radio Timișoara.

Potrivit directorului Casei de Cultură, bugetul pentru activitățile din decembrie este de 541 de mii de lei, din care s-au cheltuit până acum pentru Revelion 78.000 de lei.

PROGRAM. Timișoara 2023 – festival de gastronomie artizanală, Les Films de Cannes, concert de orgă, training de implicare civică, concert simfonic, expoziție la centrul HEI

Fii parte din viața culturală a orașului în perioada 𝟏𝟒-𝟐𝟎 𝐨𝐜𝐭𝐨𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞. Consultă 𝐂𝐚𝐥𝐞𝐧𝐝𝐚𝐫𝐮𝐥 𝐂𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐚𝐥 și alege concertele și spectacolele preferate. 𝐒𝐚̂𝐦𝐛𝐚̆𝐭𝐚̆, 𝟏𝟒 𝐨𝐜𝐭𝐨𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞: 𝐒𝐚𝐥𝐚 𝐑𝐨𝐭𝐨𝐧𝐝𝐚 (𝐅𝐈𝐓𝐓 𝐓𝐢𝐦𝐢𝐬̦𝐨𝐚𝐫𝐚) – 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟎:𝟎𝟎…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole