Răsturnare de situație la Bethausen. Cel acuzat că l-a lovit intenționat pe primarul Ioan Lihoni cu mașina, Nicu Benzar, a filmat incidentul cu camera de pe bord

Un mesaj de ieri al Primăriei Bethausen, prin care era anunțat faptul că primarul Ioan Lihoni a fost lovit cu mașina intenționat de un consătean, a stârnit până la urmă un scandal județean. Articolul poate fi citit aici.

Povestea inițială a luat o întorsătură neașteptată.

Într-o declarație pentru Buletin de Timișoara, cel acuzat, Nicu Benzar, susține că primarul a frânat brusc în fața sa așa cum se vede pe înregistrarea video de la bord.

Incidentul s-a lăsat cu intervenția oamenilor legii care, spune Nicu Nebzar, ar fi deschis dosar penal în cauză și i-au reținut inițial permisul pentru 30 de zile.

Ulterior, susține Nicu Benzar, a fost contactat de polițiști pentru a preda dovada de circulație pe 15 zile care i-a fost eliberată, deoarece nu mai are dreptul să conducă până la finalizarea anchetei.

Acesta consideră că totul este un abuz, iar primarul Ioan Lihoni s-a folosit de influența sa politică pentru a face presiuni pe autorități, deoarece între cei doi există neînțelegeri de mai multă vreme.

Nicu Benzar, membru al AUR, a luat legătura și cu președintele partidului, George Simion, care a spus că se va deplasa la Bethausen în vizita sa în județul Timiș programată pentru luna viitoare.

Video cu incidentul aici.

Transalpina rămâne închisă, între Rânca și Obârșia Lotrului. Cel puțin până în 20 octombrie

Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile (polei și zăpadă), pentru siguranța participanților la trafic, CNAIR și Poliția Rutieră au decis ca 𝐜𝐢𝐫𝐜𝐮𝐥𝐚𝐭̦𝐢𝐚 𝐚𝐮𝐭𝐨𝐯𝐞𝐡𝐢𝐜𝐮𝐥𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐬𝐚̆ 𝐬𝐞 𝐦𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐧𝐚̆ 𝐢̂𝐧𝐜𝐡𝐢𝐬𝐚̆ 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐭𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐜𝐚𝐭𝐞𝐠𝐨𝐫𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐞…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole