Răsturnare de situație la Bethausen. Cel acuzat că l-a lovit intenționat pe primarul Ioan Lihoni cu mașina, Nicu Benzar, a filmat incidentul cu camera de pe bord

Un mesaj de ieri al Primăriei Bethausen, prin care era anunțat faptul că primarul Ioan Lihoni a fost lovit cu mașina intenționat de un consătean, a stârnit până la urmă un scandal județean. Articolul poate fi citit aici.

Povestea inițială a luat o întorsătură neașteptată.

Într-o declarație pentru Buletin de Timișoara, cel acuzat, Nicu Benzar, susține că primarul a frânat brusc în fața sa așa cum se vede pe înregistrarea video de la bord.

Incidentul s-a lăsat cu intervenția oamenilor legii care, spune Nicu Nebzar, ar fi deschis dosar penal în cauză și i-au reținut inițial permisul pentru 30 de zile.

Ulterior, susține Nicu Benzar, a fost contactat de polițiști pentru a preda dovada de circulație pe 15 zile care i-a fost eliberată, deoarece nu mai are dreptul să conducă până la finalizarea anchetei.

Acesta consideră că totul este un abuz, iar primarul Ioan Lihoni s-a folosit de influența sa politică pentru a face presiuni pe autorități, deoarece între cei doi există neînțelegeri de mai multă vreme.

Nicu Benzar, membru al AUR, a luat legătura și cu președintele partidului, George Simion, care a spus că se va deplasa la Bethausen în vizita sa în județul Timiș programată pentru luna viitoare.

Video cu incidentul aici.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole