Punctele de prim-ajutor, activate în Timișoara și Lugoj

Direcția de Sănătate Publică Timiș anunță că de luni, 27 iunie, punctele de acordare a primului-ajutor au fost activate. Temperaturile vor fi caniculare în județul Timiș.

Cele șase puncte de acordare a primului-ajutor sunt asigurate de personal din cadrul școlilor postliceale de specialitate și Societății de Cruce Roșie Timiș.

În Timișoara sunt patru puncte de prim-ajutor: Oficiul Poștal nr. 1 Timișoara, bv. Revoluției 1989, nr. 2; Opera Română Timișoara -Agenția de Bilete – str. Mărășești nr.2;  Oficiul Poștal nr. 5, ghiseul nr. 1 Timișoara, str.1 Decembrie nr. 90; Piața Iosefin Timișoara.

În Lugoj sunt două puncte de prim-ajutor: Piața Iosif Constantin  Dragan nr.10, Centrul Civic; Piața Agroalimentară. Splaiul Morilor nr.1.

DSP atenționează că aceste puncte de prim-ajutor nu se substituie controlului medical de specialitate și consultațiilor la cabinetul medicului de familie.

Maraton de vaccinare în 10 comune din Timiș

Maraton de vaccinare în 10 comune din Timiș. În weekend-ul 26 – 27 iunie, în județul Timiș, se va desfășura maratonul de vaccinare 10 PENTRU SĂNĂTATE, în mediul rural, informează…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole