PSDobra îi dă cu administrația în cap lui Alin Nica – se inaugurează primul centru de legume și fructe construit de stat

Centrul de colectare a legumelor și fructelor provenite de la producătorii locali din Timiș este aproape de finalizare.

În primăvara lui 2023 ar urma să fie depozitate acolo primele recolte ale micilor producători din zonă.

Va fi o gură de aer pentru micii producători din zonele Teremia Mare, Sânpetru Mare, Periam, Pesac, Variaș, Lenauheim, Comloșu Mare, este de părere fostul șef al CJ Timiș, Călin Dobra, inițiatorul proiectului în perioada în care se afla la conducerea administrației județene.

De la preluarea mandatului la Consiliul Județean, șeful PNL Timiș, Alin Nica, nu a implementat niciun proiect major propriu, cele mai multe și mai mari investiții fiind moștenite de la PSDobra.

„Producătorii județului nostru vor avea la dispoziție un spațiu de depozitare, așa cum este firesc, consumul de produse românești fiind promovat și încurajat.(…) Avem nevoie să ne sprijinim reciproc, mai ales în această perioadă foarte grea financiar pentru toată lumea! Noi vom cumpăra produsele proaspete, curate, din mâinile producătorilor locali, și o vom face la prețurile reale! În primăvara anului viitor, ne vedem la Tomnatic, să deschidem porțile centrului de colectare legume-fructe!”, afirmă Călin Dobra într-o postare pe pagina de Facebook.

Întreg contractul are o valoare de aproape 24 milioane lei (TVA inclus), adică 4,8 milioane de euro, bani din bugetul CJ Timiș.

Potrivit reprezentanților instituției, este foarte posibil ca de administrarea centrului să se ocupe un administrator privat.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole