PSD Timiș se află în febra alegerilor interne de pe sate – organizațiile Beba Veche, Ohaba Lungă, Bara și Balinț și-au ales noile conduceri

PSD Timiș se află în plin proces de alegeri interne.

Astfel, zilele trecute au avut loc alegeri în organizațiile Beba Veche, Ohaba Lungă, Bara și Balinț.

La Beba Veche a participat și liderul grupului deputaților PSD, Alfred Simonis, șef al filialei județene.

A venit rândul organizației locale PSD Beba Veche să organizeze alegeri interne. Membrii organizației și-au ales noua conducere în prezența președintelui PSD Timis, deputatul Alfred Simonis, prim-vicepreședintelui PSD Timiș, senatorul Eugen Dogariu, secretarului executiv PSD Timiș, senatorul Sebastian Raducanu, și subprefectului județului Timiș, Sorin Ionescu. În urma exprimării votului, Ioan Bohancanu este noul președinte al PSD Beba Veche. Noul birou de conducere are responsabilitatea de a continua munca bună pentru comunitate. Îi mulțumim fostului președinte al organizației PSD Beba Veche, Ioan Coșa, care a condus comuna în calitate de primar și a obținut încrederea cetățenilor ani la rând, dând dovadă de responsabilitate, seriozitate și dăruire pentru cetățenii din Beba Veche“, arată PSD Timiș.

Alegeri și la Ohaba Lungă, Bara și Balinț.

La sfârșit de săptămână, organizațiile locale ale PSD din localitățile Ohaba Lungă, Bara și Balinț și-au ales conducerea pentru următorii patru ani.Alegerile interne din cadrul celor trei organizații locale s-au desfășurat în prezența prim-vicepreședintelui PSD Timiș, Eugen Dogariu, secretarului executiv PSD Timiș, Sebastian Raducanu și a prefectului județului Timiș, Mihai Ritivoiu. S-a votat pentru continuitate și stabilitate, factori importanți, care au determinat realegerea președinților în toate cele trei organizații locale: Gigi Murărescu la Ohaba Lungă, Ursu Daniel Casian la Bara și Crașovan Dănuț la Balinț“, mai arată PSD Timiș.

Ohaba Lungă este și organizația de suflet a fostului șef al PSD Timiș și al administrației județene, Călin Dobra, care într-o zi ar putea candida cu șanse pentru fotoliul de primar al comunei.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole