PSD Timiș schimbă liniile la Consiliul Județean. Intră Alexandru Iovescu, iese Sabin Bociu

Noi schimbări la Consiliul Județean Timiș. Intrarea PSD la guvernare și numirea unor membri în instituții guvernamentale schimbă componența aleșilor în rândul social-democraților.

CJ Timiș se întrunește marți, 15 martie, de la ora 10.00, într-o ședință extraordinară de plen, care se va desfășura, cu prezență fizică, în Sala Multifuncțională a Palatului Administrativ.

Cu această ocazie va fi validat mandatul de consilier județean al lui Alexandru Iovescu care îl înlocuiește pe Mihai Ritivoiu, numit prefect de Timiș.

Surpriza vine de la demisia din calitatea de consilier județean a lui Sabin Bociu, iar pe ordinea de zi figurează un proiect de hotărâre de încetare a mandatului fostului primar de Jebel, un apropiat al vicepremierului Sorin Grindeanu.

Potrivit unor surse politice, demisia se datorează faptului că Sabin Bociu urmează să fie numit într-o funcție din care devenea incompatibil cu calitatea de consilier județean.

Așadar, Sorin Grindeanu își promovează un nou apropiat ceea ce întărește susținerea Buletin de Timișoara că PSD Timiș = PFA Sorin Grindeanu, așa cum puteți citi AICI, dar niciun pesedist nu are nimic de comentat.  

Locul în CJ Timiș lăsat liber de Sabin Bociu ar putea fi luat de Nicu Bădina, actualmente consilier local la Lugoj, care ar trebui să renunțe la această calitate, fie de Liliana Matei, fiica fostului consilier județean PSD și UNPR, Viorel Matei.  

Recomandările noastre

Cele mai citite articole