PSD: Dezastrul din Timișoara în asigurarea încălzirii este ilustrativ pentru incapacitatea managerială a primarilor susținuți de USR

PSD arată într-un comunicat de presă că situația din două mari orașe, București și Timișoara, în care locuitorii suferă crunt de frig în case, școli și spitale se datorează incapacității manageriale a primarilor.

“Dezastrul din București și Timișoara în asigurarea încălzirii pe timp de iarnă pentru cetățeni este ilustrativ pentru incapacitatea managerială a primarilor susținuți de USR în administrația publică locală. Asemănarea dintre cele două municipii în privința problemelor grave din sistemul de termoficare nu este deloc întâmplătoare. Și în București, și în Timișoara, locuitorii suferă crunt de frig în case, școli și spitale, pentru că cei doi edili au întârziat nepermis de mult pregătirile de iarnă sau pentru că, din indolență sau aroganță, au afectat grav finanțarea serviciului public de termoficare. În timp ce în Capitală Nicușor Dan a întârziat să depună în termenul legal solicitarea pentru ajutorul de la Guvern pentru subvenția la gigacalorie, la Timișoara Dominic Fritz a falimentat sistemul de termoficare pentru că nu a achitat certificatele verzi“, se arată în comunicatul PSD.

Nici măcar promisiunea schimbării clasei politice nu a fost onorată

“Atât primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, cât și primarul municipiului Timișoara, Dominic Fritz, au obținut votul cetățenilor pe baza unui discurs populist al USR, centrat pe promisiunea schimbării clasei politice, care însă nu poate suplini nerozia și impotența administrativă de care au dat dovadă după ce s-au instalat în funcțiile de primar. Nici măcar promisiunea schimbării clasei politice nu a fost onorată. În timp ce primarul din București a intrat în atenția DNA din cauza unor probleme de corupție, primarul din Timișoara nu a fost capabil nici până în momentul de față să își clarifice problema studiilor pe care pretindea că le-a absolvit. Deci, eșec pe toată linia!“, mai precizează sursa citată.

SURSE. Lovitură de palat în interiorul PNL Timiș – se cere îndepărtarea lui Alin Nica, “un lider prea îndrăgostit de sine“ – “au plecat 16% din primarii noștri” – “plecarea altor 20% din primari suspendată temporar până la luarea unei decizii cu privire la constituirea alianței”

Luptele din PNL Timiș au fost reluate. Motivul este legarea de scaun a actualei conduceri a filialei, în frunte cu Alin Nica, deși numărul contestatarilor este în creștere alarmantă, iar…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole