Probleme cu apa săptămâna viitoare în mai multe localități din județ. O stradă din Timișoara rămâna luni fără apă

Aquatim anunță că luni, 1 august, între orele 9-14, pe strada Orion se va executa o conectare de conducte. Pe durata lucrărilor se va întrerupe apa pe strada Orion, la numerele 14 și 16.

În săptămâna 1-5 august, zilnic între orele 9-15, se va întrerupe alimentarea cu apă în localitatea Șag, pentru efectuarea lucrărilor de spălare a rețelei de distribuție. Din aceeași cauză, pe 2 august, între orele 8-16, se va opri apa în Coșava, iar între orele 9-15, în Pădureni, în timp ce pe 3 august, între orele 8-16, se va sista furnizarea apei în Balinț și Târgoviște.

„Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție. La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, transmite Aquatim.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole