Probleme cu apa pe Calea Stan Vidrighin și localitate Urseni. Nu vor avea apă nici firmele din zonă

Aquatim anunță că vineri, 26 august, între orele 08.00-15.00, se întrerupe furnizarea apei potabile, pe Calea Stan Vidrighin/Industriei, în vederea realizării unei legături de conductă. Lucrarea este parte din proiectul POIM.

Așadar, vineri, între orele menționate, vor rămâne fără apă străzile Vidrighin, Cerna, 1 Decembrie între Vidrighin și Cerna, Constructorilor, L.Rebreanu nr.181, Chimiștilor, cât și firmele Dalli, Draxlmayer, Lukoil, EEE, Spumotim, Egeria, Dosetimpex, Mecatim, Continental, Auchan, Lidl.

De asemenea, tot vineri, 26 august, între orele 9-17, se întrerupe furnizarea apei în localitatea Urseni pentru lucrări de deviere a conductei care alimentează cu apă localitatea. Lucrarea face parte din obiectivul de interes național ”Varianta de Ocolire Timișoara Sud”.

„La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, transmite Aquatim.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole