Prinși fără bilet pe mijloacele de transport. STPT a dat peste 600 de amenzi

Societatea de Transport Public Timișoara continuă acțiunile de control, informare și prevenție în rândul publicului călător.

“Alături de agenții de control, participă și directori, șefi de secție și compartiment și personal TESA. Colegii noștri se vor afla pe traseu în încercarea de a aduce la cunoștință utilizatorilor serviciului public condițiile de călătorie și modalitățile de achiziționare a titlurilor de călătorie“, se arată într-o informare a STPT.

La rândul său, directorul STPT, Patriciu Rușeț, a spus că în ultimele două luni echipele de control au fost suplimentate, drept urmare și numărul de amenzi pentru cei care circulă fără bilet au crescut.

“Am suplimentat echipele de control pe mijloacele de transport în comun pentru o mai bună conștientizare și prevenție pentru ceea ce înseamnă partea de hoți de buzunare sau oameni ai străzii care își fac veacul în mijloacele de transport. În ultimele două luni în care am avut echipe suplimentare, am avut un număr de 634 de amenzi călătorilor care au circulat fraudulos, dublu față de două luni când am avut echipe normale. Călătorii sunt foarte mulțumiți că am suplimentat echipele de control pentru că suntem mai vizibili, au și ei o siguranță mai bună“, a declarat la Radio Timișoara directorul STPT, Patriciu Rușeț.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole