Principele Nicolae al României în vizită în Caraș-Severin pentru proiectul Via Transilvanica

Principele Nicolae al României se află în județul Caraș-Severin alături de echipa Via Transilvanica care amenajează un traseu de peste 250 de km pe teritoriul acestui județ.

Principele a ajuns și în localitatea Lapușnicel unde a dat peste unul dintre Fii satului, Nicolae Avram, fost consilier județean al PSD Timiș.

“O zi de neuitat în Lapusnicel!” – scrie în mediul online Nicolae Avram.

“Impreuna cu Principele Nicolae al României și voluntari Fii satului Lapusnicel,  am marcat traseul unui proiect de peste 1000 de km pentru bicicliștii și pentru frumusețile resurselor și bogățiilor naturale ale României. Noi vrem să dăm mai departe poveștile unor oameni care ne impresionează și de care proiectul acesta are nevoie. Suntem pe drumul care uneste, ori nu putem fi uniți dacă nu ne cunoaștem. Pe noi și pe cei din jurul nostru. Pe via transilvanica despre asta este vorba. Stați aproape, ca noi să mergem cu 256 de kilometri mai departe, să străbatem Caraș-Severin împreună”, menționează Nicolae Avram.

Via Transilvanica ajunge la 1.077 de kilometri odată cu inaugurarea care a avut loc astăzi, la Gărâna, a celor 250 de kilometri bifați în județul Caraș-Severin.

Traseul din Caraș-Severin este marcat trece prin zona Băuțar – Zăvoi – Caransebeș – Brebu Nou – Gărâna – Văliug – Reșița – Iabalcea – Borlovenii Vechi – Șumița – Iablanița – Dobraia – Ineleț.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole