Primarul PSD din Șag – Flavius Roșu – invită PNL Șag la parteneriat, după ani de lupte

Primarul comunei Șag, Flavius Roșu, este printre primii edili social-democrați care au transmis public celor la PNL că dorește să îngroape securea războiului, în urma noii alinațe guvernamentale PNL-PSD.

“Imi doresc ca in plan local, reprezentantii PNL Sag , sa vina alaturi de Alianța pentru Sag, alianța deja formata in jurul PSD cu oameni care sa sustina proiectele locale atat de necesare dezvoltarii comunei noastre. Si sa ii lase in urma, pe cei care in toti acesti ani au blocat la vot proiecte, punând propriile interese deasupra binelui comun. Doar asa putem merge inainte impreuna, pe un drum onest in slujba comunitatii locale! Avem nevoie de fermitate, echilibru si profesionalism, de pricepere si preocupare pentru oamenii pe care ii reprezentam. De aceea, ca primar aflat in mijlocul comunității îmi doresc ca reprezentanții politici sa treacă peste orgolii sau diverse calcule politice si sa asume responsabilități pentru întreaga populație, facand ca aceasta guvernare sa dea roade pentru cetateni, privati de prea multa vreme de fapte cu adevarat necesare si eficiente“, este apelului lui Flavius Roșu.

Primarul din Șag a avut o întâlnire la Parlament și cu președintele PSD, Marcel Ciolacu, împreună cu șeful PSD Timiș, Alfred Simonis și mai mulți primari.

“România are acum un guvern stabil iar prioritatea absolută  in acest moment trebuie să fie gestionarea eficientă a pandemiei, dar și măsurile pentru stoparea declinului economic. PSD aduce in programul de guvernare măsuri urgente  în domeniul sanitar, economic și social, care sunt absolut necesare pentru români in acest moment si alături de PNL si UDMR isi asuma responsabilitățile guvernarii in acest moment, la nivel national.  Coaliţia noii guvernări a fost structurată în temeiul următoarelor principii deosebit de necesare în combaterea şi atenuarea efectelor crizei actuale, dar mai ales în susţinerea dezvoltării şi evoluţiei României: reziliență, sustenabilitate, transparenţă, echitate şi eficienţă. Dezvoltarea echilibrată şi coezivă a României, astfel încât nicio regiune să nu rămână în urmă din punct de vedere al dezvoltării infrastructurii de transport – reprezintă prioritatea Programului de Guvernare 2021 – 2024, fiind considerată un vector în ceea ce priveşte creşterea nivelului de trai, a veniturilor oamenilor şi pentru stimularea investiţiilor. Programul nostru ţinteşte spre construcţia unei societăţi coezive, care să beneficieze de îmbunătăţirea sistemului de educaţie şi sănătate, de reducerea inegalităţilor dintre mediul urban şi rural, care să conducă la promovarea unei societăţi deschise, în care cetăţenii se pot simţi apreciaţi şi sprijiniţi“, a declarat în urma întânirii Flavius Roșu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole