Primarul Lugojului, Claudiu Buciu: Un bulibașă a interzis citirea contoarelor de apă

Municipiul a fost prădat temeinic de o clasă politică profund coruptă, spune primarul Claudiu Buciu.

TIMIȘOARA – 12 august

Primarul Lugojului, Claudiu Buciu, a declarat că angajații care trebuie să verifice contoarele de apă au fost obstrucționați în activitate lor.

“Astăzi angajaților Meridian 22 le-a fost refuzat accesul într-o gospodărie pentru a-și exercita dreptul legitim de a citi contorul de apă. Nu accept ca angajaților Meridian 22, care au dreptul să verifice contoarele de apă, să nu li se permită acest lucru de către abonați. Le solicit lugojenilor și chiar și bulibașei să nu restricționeze sub nicio forma accesul angajaților Meridian 22 la contoarele de apă. Vă asigur că nu tolerez nicio activitate care este împotriva bunei funcționări a acestei societăți, care ne aparține tuturor. În prezent, actuala conducere, a reușit să aducă societatea pe profit (real), chiar dacă aceasta este în insolvență. Le transmit “domnilor” care astăzi nu au permis accesul angajaților Meridian la contoare, că de mâine dimineață îi vom debranșa”, a spus primarul Lugojului.

Atac la vechea conducere a municipiului

“Știu că serviciul de furnizare a apei lasă de dorit – consecință directă a furtului constant practicat de clasa politică de până acum, respectiv a faptului că unii n-au plătit deloc acest serviciu zeci de ani, însă vă cer să sprijiniți această societate pentru a-și reveni. Este în interesul nostru, al tuturor. Lugojul a fost prădat temeinic de o clasă politică profund coruptă, indiferent de culoare. Ani la rând. Meridian 22 este una din victimele acestei clase politice care, în fapt, ne-a împărțit în cetățeni deasupra legii și în cetățeni călcați în picioare. Vă asigur că toți cei care nu au plătit până acum serviciile acestei societăți, le vor plăti până la ultimul leu, inclusiv penalități”, a declarat Claudiu Buciu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole