Primarul comunei Șag, Flavius Roșu, demască alocările discreționare de bani ale Guvernului PNL și acuză folosirea resurselor financiare în interese de partid

Primarul comunei Șag, Flavius Roșu, care deține și funcția de prim-vicepreședinte al Asociației Comunelor din Timiș, demască modul în care Guvernul PNL a repartizat printr-o Hotărâre de Guvern fonduri către autoritățile locale.

“Sumele aprobate la rectificarea de buget prin hotărârea Guvernului arata inca o data politizarea bugetului national si folosirea resurselor financiare in interese de partid“, spune Flavius Roșu.

Cetățenii sunt practic tratați diferit în funcție de culoare politică a primarului.

“Convingerea ca ați pedepsit primăriile conduse de primari PSD, aleși de către comunitățile respective reprezintă de fapt o povara pe care o aruncati in spatele cetățenilor. Cetățenii din comunele noastre sunt cetățeni ai acestei tari, care au aceleași drepturi ca toti cetățenii României. Nu aveți căderea sa ii deposedati de aceste drepturi, politizand deciziile financiare! Ati folosit in discursul public recent ca veți trata proiectele de infrastructura atat de necesare comunităților din Romania, cu prioritate si fara interferente politice. Din păcate, va contrazic faptele!“, a mai precizat primarul din Șag.

Aceste practici trebuie să înceteze în România.

“Cer, in numele locuitorilor comunității mele, ca primar, dar si din postura de prim-vicepreședinte ACoR Timiș, sa regândiți de urgenta alocările bugetare, fara niciun fel de interes de partid.  Aceste practici in care banii cetățenilor sunt tranzacționați in interese politice, trebuie sa înceteze in Romania!“, precizează Flavius Roșu.

Hotărâre de Guvern adoptată ar putea fi nulă, deoarece Florin Cîțu a fost demis prin moțiune de cenzură, iar un premier interimar nu a fost numit, iar o acțiune în instanță din partea oricărei primării ar putea să se constate nulitatea actului și anularea HG-ului.  

Recomandările noastre

Cele mai citite articole