Primăria Timișoara și TimPark construiesc o parcare supraetajată în Buziașului. Viceprimarul Ruben Lațcău: este a patra parcare pentru care au început procedurile

Primăria Timișoara și TimPark vor construi o parcare supraetajată în Buziașului.

Potrivit viceprimarului USR al Timișoarei, Ruben Lațcău, acesta ar fi al patrulea proiect de acest tip.

Construim parcări supraterane și la nivel pentru oraș – un nou proiect pentru zona Buziașului a intrat în licitație. Căutăm proiectant pentru realizarea unei parcări supraterane de 300 de locuri care va deservi zona industrială Buziașului, precum și viitorul stadion. Ea va completa parcarea existentă și, odată gata, va fi operată de Timpark cu un sistem digital de plată. Scopul este ca șoferii să știe câte locuri sunt libere când merg să parcheze.

Aceasta nu este singura parcare multietajată pe care vrem să o construim.

Avem încă trei proiecte în lucru în următoarele zone:

👉Cartierul Dacia (în proiectare – actualizare SF)

👉Zona Gara de Nord (în licitație pentru proiectare – faza SF)

👉Lângă Spitalul de Copii (în proiectare – faza SF)

Anul acesta am amenajat aproximativ 500 de noi locuri de parcare în oraș. În plus, schimbările de anul trecut ne permit să folosim banii din parcări pentru parcări. Firmele interesate își pot depune ofertele la https://www.e-licitatie.ro/…/simplifi…/v2/view/100175381 Valoarea estimată a contractului pentru servicii de proiectare este de 236 de mii de lei (TVA inclus)“, arată Ruben Lațcău.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole