Primăria Timișoara: se intervine cu presiune pentru eliminarea murdăriei și mirosului neplăcut provocat de fructele coapte căzut din pomi

Primăria Timișoara anunță că în perioada curentă, lucrătorii Brantner intervin cu frecvență pentru spălarea cu presiune a porțiunilor de trotuare adiacente pomilor fructiferi cu rod, aflați pe domeniul public sau în proximitate.

Asemenea acțiuni au fost incluse în lucrările zilnice, unde și de câte ori a fost nevoie, în perioada de maturitate a fructelor de dud. Acum, fructele coapte, mai ales corcodușe, care nu prezintă interes pentru consum și nu sunt culese, cad din abundență în zona de sub coroane și murdăresc trotuarul. Au fost curățate zone de acest fel, urmând ca să fie spălate în mod repetat, până ce trece perioada de rod a pomilor.Pentru eliminarea murdăriei și mirosului neplăcut, se intervine în egală măsură și în zonele de sub coroanele copacilor unde cuibăresc păsări din mediul urban. În acest weekend prelungit, operatorul de salubrizare Brantner întreprinde toate tipurile de acțiuni prevăzute în graficele de lucru, după programul obișnuit.Dacă traversati porțiuni de trotuare care necesită salubrizare, vă rugăm să ne transmteți o sesizare: https://www.primariatm.ro/sesizari-si-reclamatii/, arată municipalitatea.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole