Primăria Timișoara organizează dezbatere pe tema reabilitării termice a blocurilor

În data de 06 aprilie 2022, începând cu ora 09,00, se va desfășura o sesiune deschisă publicului pe tema reabilitării energetice a clădirilor, informează Primăria Timișoara.

“PERSOANELE INTERESATE SĂ PARTICIPE ONLINE, pe platforma ZOOM, LA MASA ROTUNDĂ PE ACEASTĂ TEMĂ, pot pune întrebări strict legate de subiectul abordat, atât aparatului de specialitate al Primăriei Municipiului Timișoara, cât și colaboratorilor invitați – experți tehnici direct implicați, specialiști de profil, agenți financiari și reprezentanți ai asociațiilor de locatari din Municipiul Timișoara. Tema vizează soluții pentru eficientizare energetică în clădirile rezidențiale și operaționalizarea unor structuri de tip ghișeu unic – „One-Stop-Shop”. Cei interesați sunt rugați să transmită solicitarea de a participa până la data de 05.04.2022, pentru definitivarea listei de participanți la eveniment. Rugăm să ne transmiteți: datele de contact (NUME, PRENUME, reprezentând PERSOANA FIZICĂ / JURIDICĂ, TELEFON MOBIL și EMAIL, datele de contact ale firmei pe care o reprezentați – dacă e cazul) și faptul că sunteți de acord să completați formularul GDPR ce va fi transmis. Aceste date sunt cu caracter confidențial, fiind etape necesare și obligatorii pentru a se transmite link-ul pentru participarea pe platforma ZOOM. Solicitarea se va transmite prin corespondenţă electronică, pe adresa ella.sipetan@primariatm.ro sau victor.birda@primariatm.ro“, transmite municipalitatea.

11 iulie- Ziua Inspecției Muncii din România

Ziua Inspecției Muncii, 11 iulie, a fost instituită prin Legea nr. 337 din 2018 privind Statul Inspectorului de Muncă. Inspecția Muncii și Inspectoratele Teritoriale de Muncă au ca principal scop urmărirea îndeplinirii de către angajatori a obligațiilor legale în…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole