Primăria Timișoara confiscă 250.000 de lei de la Clubul Heaven. Dominic Fritz: funcționa ilegal

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, anunță că municipalitatea a câștiga un proces prin care poate confisca 250.000 de lei de la Clubul Heaven, deoarece funcționa ilegal.

Edilul mai spune că mai sunt în lucru peste 10 cazuri în care pe patrimoniul orașului au fost ridicate construcții ilegale.

“Am înregistrat o victorie de etapă importantă pentru respectarea legii în Timișoara. Instanța ne-a dat dreptate când am cerut confiscarea veniturilor obținute de clubul Heaven în perioada când Poliția Locală i-a suspendat activitatea pentru că funcționa ilegal. Este vorba de peste 250.000 lei. Pentru prima oară, banii pe care îi fac cei care parazitează domeniul public si bazele sportive ale orașului, ignorând legea și sfidând Primăria și Poliția Locală, vor fi confiscați. Este o măsură de a restabili echilibrul între cei mulți care respectă regulile și funcționează legal și ceilalți care cred că se poate oricum, pentru că așa au fost învățați până acum“, a declarat Dominic Fritz.

Alte cazuri

“Avem în lucru peste 10 cazuri punctuale, care ocupă fără niciun titlu zeci de hectare din patrimoniul orașului, pe care au construit ilegal, au deschis cluburi, terase, baze de agrement, fac milioane fără să plătească un leu bugetului local. Măsuri vor urma în fiecare caz în parte. Este o luptă pe care clasa politică locală a evitat-o până acum, dar pe care mi-o asum. Pas cu pas, facem Timișoara bine“, a mai precizat primarul Timișoarei.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole