Primăria Timișoara are 7.000 de angajați – peste 10% sunt membri cu carnet de partid ai PNL și PSD, neveste, pile, cunoștințe

Viceprimarul USR al Timișoarei, Ruben Lațcău, susține că extrem de mulți angajați ai primăriei și ai instituțiilor subordonate sunt incompetenți, angajați de către partidele politice.

Acesta a făcut publice și unele cifre și vorbește despre sute de oameni angajați pe pile și relații.

“Aproape 7 mii de angajați are primăria în toate societățile și structurile subordonate, din aceștia sute, dacă nu peste o mie, sunt membri cu carnet de partid ai PNL și PSD, neveste, pile, cunoștințe. Când vedeți lupta consilierilor PSD-PNL pentru a nu schimba organigrama să știți că unii își apără nevestele, amantele, pilele sau oamenii de la partid băgați de dl. Robu în primărie și al cărui singur scop este loialitatea politică. Fostul director STPT, liberal de frunte, trimis în judecată pentru angajări frauduloase, a angajat 150 de oameni în 2 ani electorali, în mare parte personal neproductiv, până a dus societatea în pragul colapsului, cu salariile la 70% din cifra de afaceri. Când va veni vremea restructurării, tot hoții vor striga cel mai tare. Ipocrizia lor nu are limite. Pentru că fac asta de 30 de ani“, susține Ruben Lațcău.

Dorință extraordinară de eșec din partea tuturor celor conectați la resursele și influență

“Lupta pe care primarul Fritz o duce pentru restructurare și un suflu nou în aparatul primăriei este esențială pentru reformă și stă la baza rezolvării problemelor noastre ca oraș. De aceea vedem cu toții această dorință extraordinară de eșec din partea tuturor celor conectați la resursele și influență. Aceiași directori, despre care am aflat că ar fi milionari în momentul care au plecat din primărie, care își rezolvă luni de zile de concediu medical de azi pe mâine, pentru care se bat consilierii locali PNL-PSD în ședințele de plen și care au păstorit toate problemele orașului, câștigând de pe urma lor, sunt cei ce vor să rămână să conducă. Pentru ei primăria și aparatul nu este a timișorenilor, ci a lor, un drept înnăscut să dispună de bugetul și bunurile orașului ca și cum ar fi personale“, a mai spus viceprimarul USR al Timișoarei.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole