Primăria Timișoara a predat terenul pentru viitoarea sală polivalentă de 16 mii de locuri către Compania Națională de Investiții

Consiliul Local a aprobat astăzi, marți, 15 noiembrie, predarea amplasamentului pentru viitoarea sală polivalentă de 16 mii de locuri către Compania Națională de Investiții.

Se aprobă predarea către Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației prin Compania Naționala de Investiții ”C.N.I.” pe bază de protocol a terenului/ amplasamentului , domeniu public, situat in Timisoara, str. Aleea FC Ripensia nr.35 (CF nr. 446527 Timisoara) si nr.37 (CF nr. 446526 Timisoara), si aflat in proprietatea Municipiului Timișoara, in suprafață de 46.840 mp identificat potrivit Cărții funciare nr.446526, respective 3.955 mp identificat potrivit Cărții funciare nr.446527, liber de orice sarcini, în vederea și pe perioada realizării de către ”C.N.I.”a obiectivului de investiții „Construire Sala Polivalenta de 16000 de locuri, str« Aleea FC Ripensia nr.35-37, municipiul Timisoara, judetul Timis”. Se aprobă asigurarea finanțării de către UAT Municipiul Timișoara, jud. Timiș, a chetuielilor pentru racordurile la utilități (electrica, apă, canal, gaz sau alt tip de combustibil utilizat, etc.)“, se arată în proiectul de hotărâre adoptat.

După această procedură Compania Națională de Investiții poate trece la întocmirea studiului de fezabilitate a obiectivului care dacă va fi construit va fi amplasat lângă stadionul Dan Păltinișanu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole