Primăria Timișoara a demarat realizarea proiectului tehnic pentru extinderea Liceului Waldorf

Viceprimarul USR+ al Timișoarei, Ruben Lațcău, spune că în noua clădire a școlii, de pe strada Uranus, construită din fonduri europene, vor învăța aproape 450 de elevi.

“Săptămâna trecută a fost dat ordinul de începere a lucrărilor la proiectarea noului corp de clădire de la Liceul Waldorf, precum și dotarea lui. Vorbim despre un proiect pe fonduri europene în valoare de aproape 13.700.000 RON, care prevede construirea unui nou corp de clădire pe o suprafața de 2300 mp, în care vor învăța elevi din ciclul primar și gimnazial. Clădirea va fi accesibilă pentru persoanele cu dizabilități și va fi dotată cu echipamente IT și didactice moderne. Studiul de fezabilitate a fost întocmit de către școală, iar proiectul tehnic și execuția o va face primăria. Firma care a câștigat contractul de 170 mii de lei, Megavox Proiect, are la dispoziție 90 de zile să se achite de obligațiile din acest contract. Apoi vom scoate la licitație lucrările de construcție”, a spus Ruben Lațcău.

Bugetul de anul acesta al Primăriei Timișoara prevede 95 de milioane de lei pentru investiții în educație.

“Săptămâna aceasta vom da ordin de începere pentru încă un obiectiv educațional finanțat din surse nerambursabil, o creșă în zona Lipovei”, a mai spus viceprimarul USR+ al Timișoarei.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole