Primăria Orțișoara vrea 65 de milioane de lei pentru trei proiecte depuse pe Programul de Investiții ”Anghel Saligny”

Primăria Orțișoara a depus trei proiecte pe Programul de Investiții ”Anghel Saligny” prin care solicită 65 de milioane de lei.

Potrivit primarului Aleodor Sobolu finanțările sunt necesare pentru modernizarea străzilor, alimentare cu apă și stații de tratare.

“Vreau să continue asfaltarea drumurilor din comună, motiv pentru care ”modernizarea străzilor în comuna Orțișoara” este unul dintre proiecte, valoarea totală a investiției fiind de 3.922.834 lei. Al doilea proiect are în atenție rețeaua de alimentare cu apă în satele Seceani, Călacea și Cornești, proiect pentru realizarea căruia Primăria Orțișoara are nevoie de 21.587.635 lei. În cadrul acestui proiect este prevăzut un foraj nou și o stație de tratare a apei pentru fiecare sat. Cel de-al treilea proiect se referă la rețeaua de canalizare în satele Seceani, Călacea și Cornești, canalizare care să cuprindă și stațiile de epurare necesare. Fiind o lucrare extrem de complexă, valoarea totală a obiectivului de investiții este de 40.992.970 lei“, a declarat Aleodor Sobolu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole