Primăria Lugoj: 184 de mașini abandonate au fost ridicate de proprietari de pe domeniul public

Primăria Municipiului Lugoj  a desfășurat în perioada 1-11 februarie, prin intermediul Poliției Locale, o campanie de identificare a autovehiculelor abandonate pe domeniul public.

“În urma acțiunilor au fost identificate 270 de autoturisme abandonate, 184 de mașini au fost ridicate de proprietari de pe domeniul public, iar 17 proprietari au intrat in legalitate. Pentru restul de autoturisme abandonate găsite pe domeniul public se fac demersurile pentru identificarea proprietarilor si se va urma calea legala pentru emiterea amenzilor si eliberarea domeniului public. Poliția Locală Lugoj va continua și pe viitor monitorizarea mașinilor abandonate pe domeniul public și aplicarea prevederilor legale astfel încât să fie descurajate aceste practici pe teritoriul municipiului Lugoj“, se arată într-un comunicat al municipalității.

Cetățenii pot semnala cazurile de mașini abandonate pe domeniul public pe care le cunosc la: telefon: 0256 353324 / 0800 801 000 sau prin e-mail: polloclugoj@gmail.com.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole