Primăria Dumbrăvița s-a apucat să demoleze construcțiile ilegale. Acțiunea este susținută și de primarul Timișoarei, Dominic Fritz

Nu vă apucați de construit fără a avea acte, nu construiți mai mare sau mai înalt sau oricum altfel decât prevede autorizația – anunță primarul comunei Dumbrăvița, Horia Bugarin.

“Dacă punerea în legalitate va presupune demolare atunci asta sa va întâmpla. Și au început primele demolări. În mandatul meu va fi toleranță zero la încălcarea legii“, completează primarul

Acțiunea din Dumbrăvița este susținută și de primarul Timișoarei, Dominic Fritz, care a avut chiar o ieșire publică pe această temă.

“Colegul meu Horia Bugarin, primarul USRPLUS  din Dumbravița, comună lipită de Timișoara, duce o luptă grea. Dezvoltarea urbanistică din ultimii ani s-a făcut haotic, de multe ori cu complicitatea primăriei, care a fost în mâna PSDului până la victoria lui Horia de acum un an.  În trecut, legea a fost tratată doar ca o recomandare.  Acum, cu Horia primar, lege e lege, regulile se aplică tuturor la fel. Primăria își face treaba: apără interesele comunității, indiferent pe cine trebuie să “deranjeze”. Respect, Horia, suntem cu tine!“, a fost mesajul lui Dominic Fritz adresat lui Horia Bugarin.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole