Prima acțiune a PNL Timiș după Congres: eliminarea de pe grupurile interne de whatsapp a zeci de membri. Nicolae Robu printre cei dați afară

Nici bine nu s-a încheiat Congresul PNL, că la ora 22,00 a zilei de ieri, Bogdan Ghelbere – secretarul general adjunct al PNL Timiș și angajatul lui Florin Cîtu în funcția de secretar general adjunct al Guvernului – a luat prima măsură la nivelul filialei.

Este vorba despre excluderea de pe grupurile interne de whatsapp a zeci de membri ai PNL Timiș, printre care: fostul primar Nicolae Robu, consilierii locali Lucian Căldăraru și Raul Ambruș sau fostul senator Petru Ehegartner.

Acțiunea vine după ce sâmbătă, deci cu o zi înaintea Congresului, PNL Timiș a postat pe pagina de Facebook următorul mesaj: “PNL are nevoie de o schimbare de lider, iar alegerea bună este Florin Cîțu. Este(…)un lider care unește partidul”.

Interesant că pe unul dintre grupuri figura ca membru și președintele PNL Timiș, Alin Nica, care se poate spune că astfel a validat epurările de pe grupuri, cu toate că în data de 7 septembrie făceau următorul apel, într-un comunicat de presă: “(…) Fac un apel la unitate către foștii oponenți din cadrul filialei, să ne dăm mâna, să construim împreună un PNL mai puternic în Timiș. Vom avea discuții cu toți colegii noștri pentru că suntem o singură echipă”. 

Primul semnal “de unitate“ a echipei câștigătoare a fost așadar eliminarea membrilor din grupurile de comunicare internă.

Screenshot
Screenshot

Recomandările noastre

Cele mai citite articole