Presiune scăzută a apei în Sinersig, Jena, Știuca și Oloșag. În Recaș se va întrerupe furnizarea cu apă

Aquatim anunță că luni, 11 iulie, în intervalul orar 8 – 13, presiunea apei din localitățile Sinersig, Jena, Știuca și Oloșag  va fi redusă, ca urmare a lucrărilor de spălare a rețelelor de distribuție programate pentru această dată.

Tot luni, între orele 9 – 15, se va întrerupe furnizarea apei în localitatea Recaș, în vederea executării lucrărilor de cuplare a unei conducte la intersecția străzilor Turnului cu Sfinții Apostoli Petru și Pavel și Calea Timișoarei cu George Coșbuc.

„La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, transmite Aquatim.

Horticultura S.A. face angajări

S.C Horticultura S.A. caută oameni care doresc să se alăture echipei în toate activitățile ce țin de organizarea și aranjarea spațiilor verzi. Posturile disponibile: Muncitori necalificați – 15 posturi Dulgher-…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole