Presiune scăzută a apei în Remetea Mare și Jabăr

Aquatim anunță că joi, 7 aprilie, între orele 9-15, în Remetea Mare se vor spăla rezervorul de înmagazinare și rețeaua de distribuție, iar între orele 9-14 se va spăla rețeaua din Jabăr. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută. Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

„La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, transmite Aquatim.

Horticultura S.A.  face angajări

S.C Horticultura S.A. caută oameni care doresc să se alăture echipei în toate activitățile ce țin de organizarea și aranjarea spațiilor verzi din zona centrală a orașului. Posturile disponibile: Muncitori…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole