Președintele PSD, Marcel Ciolacu despre alegerile de la PNL Timișoara: partid de terchea-berchea și mațe-fripte, cu foamea-n gât care au lăsat România neguvernată

Președintele PSD, Marcel Ciolacu a postat un mesaj despre alegerile din PNL și îi acuză pe liberali că au lăsat țara neguvernată.  

“Voi sunteți urmașii Brătienilor?!  Niște circari și marțafoi cu comportament de tip interlop?! Iohannis a cules ce a semănat: PNL – partidul său, a ajuns să facă alegeri cu poliția la ușă!!! Simulacrul alegerilor de la PNL Timiș este imaginea perfectă a acestui partid de terchea-berchea și mațe-fripte cu foamea-n gât care au lăsat România neguvernată, doar pentru a-și căra ei pumni în cap în disputele lor interne. Grav este că acești iresponsabili ar trebui să se ocupe de destinele țării! De economie, de pandemie, de educație!”, este de părere președintele PSD.

Problemele reale, uitate

“În timp ce ei se îmbrâncesc și se înjură ca la ușa cortului pentru ciolan: s-au raportat 156 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2; Vama Giurgiu este blocată de sute de turiști care se întorc în țară! Și sunt doar câteva dintre ADEVĂRATELE probleme ale românilor! Sunteți DECUPLAȚI de realitate! Românii deja știu!”, a scris Marcel Ciolacu.

Foto: stiripesurse

Recomandările noastre

Cele mai citite articole