Președintele PNL al CJ Timiș, Alin Nica, este în concediu împreună cu primarul PSD din Becicherecu Mic, Raimond Rusu

Situație hilară la Consiliul Județean Timiș.

Președintele CJ Timiș, Alin Nica este în concediu. Fără însă ca acesta să figureze ca fiind în concediu în sistemul electronic al instituției.

Revolta unor angajați este la punctul maxim având în vedere că președintele CJ Timiș figurează cu 30 de zile de concediu de odihnă disponibile pe acest an în celebrele tabele Excel, obsesia maladivă a administratorului public Marian C. Vasile, țuțerul stăpânului său din Dudeștii Noi, dar pentru acest an nu figurează în sistem cu vreo cerere. Se poate să fie doar o eroare a sistemului – vor spune angajații responsabili ai CJ Timiș după ce vor fi nevoiți probabil să antedateze o cerere pentru a intra în legalitate sau pentru a explica îndelungata lipsă din instituție a celui votat să o conducă, prin implicare și nu prin absență.

Angajații s-au adresat Buletin de Timișoara sub protecția anonimatului, cu mai multe documente, pentru a face cunoscută această problemă, fiindu-le teamă să își asume public informațiile din cauza repercusiunilor ce vor urma, fiind deja de notorietate teroarea care domnește în CJ Timiș de când la conducere de află boierul de Dudești și gășca sa de semidocți.

Salariații sunt supărați deoarece Alin Nica a lipsit de la birou în acest an perioade lungi și repetate, dar zilele de concediu de odihnă rămân intacte în dreptul său. În plus, activitatea instituției este grav perturbată, domnind deja un haos generalizat, chiar propriilor săi consilieri fiindu-le greu să înțeleagă cu ce se ocupă, având nervii întinși și demisiile pe masă.

Funcționarii CJ Timiș au fost notificați prin email că președintele CJ Timiș, Alin Nica, este înlocuit în perioada 17-27 august la conducerea CJ Timiș de către samsarul imobiliar din Moșnița Nouă, Alexandru Proteasa, care, culmea, face exact ce știe mai bine și tocmai a semnat două contracte de închiriere în Bastionul Theresia. De urmărit.

De ce este în concediu președintele PNL al CJ Timiș, Alin Nica, cu primarul PSD din Becicherecu Mic, Raimond Rusu? Buletin de Timișoara și-a propus să vă dezvăluie acest răspuns în lunile următoare.

Sursa foto: opiniatimisoarei

Recomandările noastre

Cele mai citite articole