Prefectul PSD de Timiș, Mihai Ritivoiu: va fi închis spitalul modular Covid-19 de pe Stadionul CFR – baza va fi redat circuitului sportiv

Prefectul judeţului Timiş, Mihai Ritivoiu, a anunţat, miercuri, că spitalul mobil de campanie deschis pe Stadionul CFR din Timişoara, în timpul pandemiei de COVID-19, va fi închis, iar stadionul va fi redat circuitului sportiv.

Facilitatea Spitalului Militar amplasată pe stadionul CFR se închide. S-a încheiat starea de risc epidemiologic şi biologic generată de pandemie şi ne putem întoarce la ale noastre. Amplasamentul va fi eliberat până în 15 octombrie şi în cel mai scurt timp stadionul va fi redat circuitului sportiv„, a declarat, miercuri, Mihai Ritivoiu, prefectul judeţului Timiş.

La începutul acestui an, Ritivoiu anunţa că acest spital va fi menţinut din motive ce ţin de Capitala Europeană a Culturii şi având în vedere războiul din Ucraina.

Încă de atunci, reprezentanţii Spitalului Militar Timişoara au anunţat că unitatea medicală mobilă a MApN se află în conservare pe Stadionul CFR.

În anul 2020, din cauza numărului mare de pacienţi cu COVID-19, s-a decis ridicarea, la Timişoara, a unui spital de campanie pe Stadionul CFR.

Acesta a funcționat ca unitate medicală cu mai multe întreruperi.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole