Prefectul PSD de Timiș, Mihai Ritivoiu, slogan comunist – “Țării cât mai mult asfalt“ – lansat la întâlnirea drumarilor

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a participat, joi, la Timişoara, la deschiderea Congresului Asociaţiei Profesionale de Drumuri şi Poduri (APDP).

Alături de oficialul guvernamental au mai participat din mediul politic prefectul PSD de Timiș, Mihai Ritivoiu sau primarul Dominic Fritz.

Pentru a marca momentul și a-și exprima onoarea de a sta în prezidiu alături de Sorin “OUG13“ Grindeanu, prefectul Mihai Ritivoiu a simțit nevoia să ne spună pe Facebook câte ceva despre personalitatea marcantă a celui mai bun partener de pește pe care l-a avut Liviu Dragnea.

În stilul caracteristic nu putea rata ocazia de a lua scamele de pe sacoul asortat cu teniși, mai era unul prin sat care umbla așa, Prea Înaltului Drumar al Țării și așa am aflat că pentru prefect, “cunoscându-l pe Sorin Grindeanu de aproape douăzeci de ani, pentru mine nu este o noutate că treaba merge“.

Pentru că nu era suficient, Mihai Ritivoiu a lansat pe Facebook chiar un slogan, care ne aduce aminte de perioada comunistă: “Țării cât mai mult asfalt“.

Nu ştiu dacă este doar percepţia mea că asistăm în România ultimilor ani la o depreciere a standardelor şi valorilor. Ne lovim de ea peste tot: în calitatea prestărilor agenţilor economici, în capacitatea elevilor şi studenţilor de a aborda probleme de o anumită complexitate, în discursul public, inclusiv în prestația politicienilor. Parcă se tot relaxează normele, de la an la an. Cu atât mai mult, domeniul de activitate al drumarilor merită apreciat, el fiind de cele mai multe ori un reper în ceea ce priveşte rigoarea. Fie că vorbim de Facultăţile de Construcţii, iar în cazul Timişoarei chiar cunosc mai multe cadre didactice şi absolvenţi, fie că este vorba de constructori sau de reprezentanţii CNAIR, cu care lucrez foarte bine. Cunoscându-l şi colaborând cu Sorin Grindeanu de aproape douăzeci de ani, pentru mine nu este o noutate ceea ce încep să constate tot mai mulţi oameni: că lucrurile încep să se mişte în Ministerul Transporturilor şi în infrastructura românească, că dacă cineva cu experienţă în administraţie şi cu bună credinţă se implică, treaba merge. I-am asigurat pe participanții la al 16-lea Congres al Asociației Profesionale de Drumuri şi Poduri de sprijinul şi susţinerea mea în orice subiect ţine de activitatea lor în judeţul Timiş, pentru soluţionarea constructivă a oricărui blocaj. Ţării cât mai mult asfalt! 😊“, a scris Mihai Ritivoiu pe Facebook.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole