Prefectul PSD de Timiș, Mihai Ritivoiu, este supărat că nu se găsesc recenzori în Timișoara și Dumbrăvița

Prefectul PSD de Timiș și-a găsit un nou motiv de supărare.

Mihai Ritivoiu nu este supărat că sunt primării din județ care de ani de zile nu au transmis prefecturii Hotărârile de Consiliu Local care să fie riguros analizate juridic, acolo sunt primari care îl pot schimba din funcție cu un telefon probabil, nu este supărat de lipsa de transparență a edililor care nu publică nici măcar HCl-urile adoptate sau declarațiile de avere pe site-urile unităților administrativ teritoriale, însă și-a găsit pricină în lipsa recenzorilor în Timișoara și Dumbrăvița.   

În acest sens face un apel la tinerii de peste 18 ani, dornici de a face un ban cinstit în vacanță, să se implice în etapa a II-a a Recensământului Național.

“Mai avem nevoie de recenzori! Ne aflăm în etapa a II-a a Recensământului Național, cea de colectare de date prin interviuri față în față. Primăriile aveau sarcina de a recruta şi încheia contracte cu recenzori, urmând ca aceştia să fie apoi instruiți de către Direcția Județeană de Statistică. Avem două localități în Timiş care nu au strâns tot personalul necesar: Timişoara şi Dumbrăvița (oare de ce nu mă mir). Îi anunț pe cei interesați să câştige nişte bani în următoarele săptămâni, mă gãndesc în special la tinerii de peste 18 ani care poate vor să facă un ban în vacanță, să se ducă la primăriile Timişoara şi Dumbrăvița, să semneze un contract de recenzor, iar apoi vor fi instruiți de Direcția Județeană de Statistică. Se plăteşte pe chestionar realizat (7 lei / persoană, 3,5 lei / locuință) şi se pot câştiga câteva mii de lei într-o lună. Vă aşteptăm“, a declarat Mihai Ritivoiu.

Apelul este unul hilar, în condițiile în care tinerii peste 18 ani ori au terminat liceul și învață pentru admiterile la facultate ori sunt în cătarea unui job adevărat, și nu par dornici de cârpeli conjuncturale.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole