Prefectul PSD de Timiș, Mihai Ritivoiu, delirează din cauza închiderii centrelor de vaccinare: e momentul să ne gândim şi la economia de bani

Prefectura Timiș informează că având în vedere scăderea numărului de persoane care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19, în cadrul Nucleului județean de coordonare a vaccinării Timiș s-a decis să se închidă mai multe centre de vaccinare.

Acestea sunt cele de la: Vox Technology Park, Fundația Județeană pentru Tineret Timiș, Muzeul de Transport Public, Moșnița Veche, SC Kardinal One Medical Ciacova, Casa de Cultură Ion Cojar Recaș, Căminul Cultural Șag.

Centrele de vaccinare se vor închide din data de 1 martie 2022.

La rândul său, prefectul PSD de Timiș, Mihai Ritivoiu, s-a trezit, ca într-un delir, că acum e nevoie să ne gândim la cheltuirea responsabilă de bani publici, după “huzurul“ și cu rost și fără rost din ultimii doi ani.

“Vrem, nu vrem, numărul de vaccinări zilnice continuă să scadă. E momentul să ne gândim şi la economia de bani publici, motiv pentru care începem să închidem centrele de vaccinare. Astfel, pe lângă centrul de vaccinare deja închis de la Şag, începând cu 1 martie se vor închide trei centre din Timişoara (Vox, FITT Casa Tineretului şi Muzeul de Transport Public) şi centrele din Moşnița Veche, Ciacova şi Recaş. Dacă se impune, vom continua să închidem sau să reducem programul, dar nu de pe o zi pe alta, ci cu anunț din timp. Sunt banii noştri, să nu-i risipim!“, a declarat Mihai Ritivoiu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole