Timiș: un tânăr prins drogat la volan cu canabis – 20 de amenzi pentru defecțiuni tehnice ale mașinilor

Polițiștii Serviciului Rutier Timiș și Biroului Rutier Timișoara, împreună cu reprezentanții Registrului Auto Român Timiș, au acționat joi, în intervalul 09:00 – 13:00, în Timișoara, pentru pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor. Aceste controale în trafic au urmărit, cu precădere, verificarea stării tehnice a autoturismelor, respectiv existența eventualelor modificări neomologate aduse acestora.

În urma activităților desfășurate, au fost verificate mai multe autoturisme, fiind aplicate 20 de sancțiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 4.930 de lei, și retrase șapte certificate de înmatriculare. Sancțiunile au fost aplicate, în principal, pentru: modificări ale sistemelor de evacuare, defecțiuni tehnice, anvelope neconforme, lumini neomologate, valabilitatea inspecției tehnice periodice expirată, etc„, transmite IPJ Timiș.

Pe perioada acțiunii, polițiștii au depistat pe Calea Lugojului din Timișoara, un tânăr, în vârstă de 23 de ani, care conducea un autovehicul sub influența drogurilor. În urma testării cu aparatul drugtest, a rezultat o valoare pozitivă la cannabis. A fost întocmit dosar penal.

Astfel de acțiuni se vor desfășura și azi și mâine.

Foc de armă tras la un priveghi la Lugoj

Polițiștii lugojeni au fost sesizați printr-un apel 112, că în fața unui imobilul de pe strada Rosada din Lugoj, la un priveghi, s-a tras un foc de armă. “Din verificările…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole