Polițiștii rutieri au prins ieri pe drumurile din Timiș un drogat și un tânăr care nu avea mașina înmatriculată

Polițiștii timișeni au prins doi tineri bănuiți de comiterea unor infracțiuni rutiere. Unul era drogat, celălalt avea mașina neînmatriculată. Aceștia s-au ales cu dosare penale.

Marți noapte, în jurul orei 01:15, polițiștii rutieri au depistat pe strada Vânătorilor, din Ghiroda, un tânăr, în vârstă de 26 de ani, care conducea sub influența substanțelor psihoactive.

În urma testării cu aparatul Drugtest, a reieșit că tânărul ar fi consumat substanțe psihoactive, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

Tot marți, dar în jurul orei 16:15, polițiștii rutieriști au oprit pentru control pe DN 59, în Jebel, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 32 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, a reieșit că autoturismul este neînmatriculat. Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole