Polițiștii locali din Timișoara au donat sânge pentru cei aflați în suferință. Bonurile vor fi donate oamenilor sărmani

30 de polițiști locali și funcționari din cadrul Direcției Poliția Locală Timișoara au donat, astăzi, sânge în cadrul unei campanii desfășurată cu sprijinul Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara. Acțiunea de donare s-a desfășurat la sediul Poliției Locale, unde medicii și asistenții s-au deplasat cu tot echipamentul necesar pentru ca totul să se desfășoare în condiții optime.

Bonurile valorice primite de polițiștii locali vor fi donate unor persoane care au nevoie de sprijin pentru a-și putea achiziționa alimente și alte produse de bază necesare vieții de zi cu zi. Aceasta este prima acțiune de acest gen la care participă polițiștii locali timișoreni, dar cu siguranță nu este și ultima.

„Sângele, simbol al vieții, folosește fiecărei persoane aflate în impas. Este nevoie de donații de sânge pentru a salva vieți. Donarea de sânge înseamnă prelungirea vieții sau creșterea calității vieții pentru categorii de pacienți ce suferă de afecțiuni cronice. Trebuie cunoscut și faptul că sângele transportă în întreg organismul  oxigen, substanțe nutritive, hormoni, medicamente și anticorpi. El ajută și la eliminarea CO2 și a substanțelor nefolositoare, aflate în exces sau toxice”, transmite Poliția Locală Timișoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole