Polițiștii din Timiș au prins doi șoferi drogați și unul fără permis de conducere, în acest weekend

Polițiștii timișeni au depistat  pe drumurile din județ și Timișoara mai mulți șoferi bănuiți de săvârșirea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.

Vineri noaptea, în jurul orei 02:00, polițiștii Biroului Rutier Timișoara, au oprit pentru control pe Calea Șagului din Timișoara, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 30 de ani. În urma testării cu aparatul Drugtest a rezultat o valoare pozitivă la amfetamină. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

Sâmbătă seara, în jurul orei 22:30, polițiștii orașului Făget, au oprit pentru control în localitatea Românești, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 38 de ani, care a prezentat un permis de conducerea eliberat de statul Canada, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, a rezultat că acesta nu deține permis de conducere internațional. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere”.

Duminică după amiază, în jurul orei 18:00, polițiștii Orașului Sânnicolau Mare, au oprit pentru control în orașul Sânnicolau Mare, un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 30 de ani. În urma testării cu aparatul Drugtest a rezultat o valoare pozitivă la canabis. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole