Polițiștii din nou la vânătoare de scandalagii, șoferi indisciplinați și timișoreni care nu poartă masca de protecție

Polițiștii au ieșit noaptea trecută la vânătoare de scandalagii, șoferi indisciplinați și timișoreni care nu poartă masca de protecție în spațiile închise.

Astfel că, în câteva ore, oamenii legii au legitimat 219 persoane, verificat 128 de societăți comerciale, controlat 67 de autoturisme și au dat 65 de amenzi, în valoare totală de 20.075 de lei. Șapte amenzi s-au dat celor care au încălcat normele de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, în valoare de 3.500 de lei. 30 de sancţiuni au fost aplicate pentru încălcarea unor norme la regimul rutier, în valoare de 5.075 lei, și 28 de amenzi s-au dat pentru nepurtarea măștii sanitare în spațiile închise, în valoare de 11.500 de lei.

De asemenea, au fost verificaţi opt agenţi de securitate şi acţionate cinci butoane de panică, nefiind constatate nereguli. Totodată, s-a intervenit la 19 apeluri 112.

Polițiștii vor continua acțiunile de acest gen și în perioada următoare.

Transalpina rămâne închisă, între Rânca și Obârșia Lotrului. Cel puțin până în 20 octombrie

Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile (polei și zăpadă), pentru siguranța participanților la trafic, CNAIR și Poliția Rutieră au decis ca 𝐜𝐢𝐫𝐜𝐮𝐥𝐚𝐭̦𝐢𝐚 𝐚𝐮𝐭𝐨𝐯𝐞𝐡𝐢𝐜𝐮𝐥𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐬𝐚̆ 𝐬𝐞 𝐦𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐧𝐚̆ 𝐢̂𝐧𝐜𝐡𝐢𝐬𝐚̆ 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐭𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐜𝐚𝐭𝐞𝐠𝐨𝐫𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐞…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole