Poliția Timiș a “agățat“ un șofer beat, unul fără permis – și încă unul drogat și fără permis

Polițiștii timișeni au depistat pe drumurile din județ un șofer beat, unul fără permis de conducere și încă unul drogat și fără permis. Au fost întocmite dosare penale.

Joi, 22 septembrie, în jurul orei 17:00, polițiștii orașului Sânnicolau Mare au oprit pentru control în localitatea Saravale, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 19 ani. În urma testării cu aparatul drugtest a rezultat o valoare pozitivă la cannabis. De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că tânărul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive” și ,,conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere”.

Tot joi, în jurul orei 19:30, polițiștii orașului Sânnicolau Mare au oprit pentru control pe strada Arțarului, din localitatea Periam, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 38 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere”.

Joi seara, în jurul orei 22:30, polițiștii municipiului Lugoj au oprit pentru control pe strada Cotul Mic, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 42 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole