Poliția Timiș a prins în urma unor razii doi șoferi băuți. O femeie conducea o mașină neînmatriculată

Polițiștii timișeni continuă activitățile pentru prevenirea și combaterea fenomenului consumului de alcool sau droguri la volan, pentru asigurarea unui climat rutier în siguranță și prevenirea accidentelor de circulație.

1. La data de 26 iulie a.c., în jurul orei 15:40, polițiștii Secției 8 Rurale Deta au oprit pentru control în localitatea Stamora Germană din județul Timiș, un autovehicul condus de o femeie de 35 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că autovehiculul nu este înmatriculat.

A fost întocmit dosar penal.

2. La data de 26 iulie a.c., în jurul orei 18:15, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control pe strada Calea Șagului din Timișoara, un autovehicul condus de un bărbat de 44 de ani, care se afla sub influența alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal.

3. La data de 27 iulie a.c., în jurul orei 04:25, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control pe strada Calea Șagului din Timișoara, un autovehicul condus de un bărbat de 40 de ani, care se afla sub influența alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal.

În continuare, conducătorii auto sunt sfătuiţi să nu conducă sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

Dați dovadă de responsabilitate în trafic, conduceți preventiv, fiți atenți și nu vă grăbiți.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole